Засіб від ПЛІСНЯВИ ТА ГРИБКА

Засіб від ПЛІСНЯВИ ТА ГРИБКА
1 / 2
159 ₽
за Литр
Ровно
Описание
Засіб для біологічного захисту поверхонь будівельних матеріалів "Терміт-С" являє собою...
Читать далее
водний розчин полігексаметиленгуанідин гідрохлориду Засіб "Терміт-С" використовується для захисту поверхонь покрівельних, мінеральних і дерев’яних будівельних матеріалів від ушкодження мохом, грибками та лишайниками та знезараження поверхонь будівельних матеріалів, які вже ушкоджені грибками, лишайниками та мохом різних видів з метою їх видалення та запобіганню ушкодження.
Окрім розчину полігексаметиленгуанідин гідрохлориду містить в своєму складі спеціальні функціональні добавки,які запобігають стіканню препарата з поверхонь, що обробляються для знезараження. Засіб не має запаху, не містить в своєму складі шкідливих солей важких металів та не призводить до перефарбовування деревини.
При висиханні утворює на поверхні тонку еластичну плівку, яка забезпечує пролонговану фунгіцидну дію.
Ефективність засобу "Терміт-С" підтверджується випробуваннями, що здійснені в Українському науково-дослідному інституті нанобіотехнологій та ресурсозбереження.
Фізико- хімічні показники засобу «Терміт-С»:
Зовнішній вигляд: прозора чи з слабкою опалесценцією безбарвна або з жовтуватим відтінком рідина;
Водневий показник водного розчину: рН 8 - 12;
Масова частка нелетких речовин: 7 - 11 %.

Спосіб застосування:

Перед нанесенням засобу "Терміт-С" на неушкоджені поверхні рекомендовано здійснити очистку поверхні від забруднень, органічних та мінеральних речовин;
Нанесення засобу "Терміт-С" здійснюється пензлями або фарбопультом безпосередньо на уражені поверхні чи поверхні, які заплановано захистити від можливого ураження.
Для підвищення ефективності дії засобу на мох, грибки чи лишайники рекомендується здійснити повторне оброблення поверхонь через 3 доби після першого оброблення.
Товарною формою випуску засобу "Терміт-С" являються розчини, що упаковані в пластикові пляшки або каністри об’ємом від 0,5 літра до 10 літрів, або інша, зручна для споживача, пластикова тара.
просмотры: 519
Неверное имя пользователя или пароль
e-Mail
Пароль